Сир плавлений (бурштин, на 2 літри води) - 2 упак.
Картопля - 3 шт
Моркoвь - 1 шт
Цибуля ріпчаста - 2 шт
Печериці (свіжі) - 200 г
Рецепт "Сирний суп" : Нарізаємо м'ясо соломкою, обсмажуємо на рослинному маслі до рум'яної скоринки. Окремо обсмажуємо гриби, в іншій сковороді обсмажуємо цибулю і моркву. Картоплю нарізаємо кубиками.
Всі інгредієнти готові. Ставимо на плиту каструлю, заливаємо 2 літри води, доводимо до кипіння. Як тільки вода закипить, пускаємо 2 плавлених сирка (я використовую сир бурштин, але є спеціальні плавлення сирки для супу), помішувати до тих пір, поки сир не розчинитися.
Як тільки сирки розчиняться додаємо сіль (солю на око, десь чайна ложка солі на 2 літри), картопля, хвилин через 5 додаємо по черзі м'ясо, пережарені цибулю і моркву, в останню чергу кладемо гриби. Доводимо до кипіння і закриваємо кришкою.
Перед подачею на стіл, можна додати смажені сухарики з білого хліба. Приємного апетиту! Смаки: Вершковий
Покрокові кулінарні рецепти з фотографіями українською мовою. Збірка найкращих рецептів з покроковими фотографіями як для повсякденного харчування, так і для святкового стола. Кулінарні рецепти домашніх страв з фото, рецепти тортів, салатів, супів, тесту, пирога, печива, кексів, котлет, крему, курей, піци, запіканки, хліба, млинців,
пиріжків, каш, вареників, чебуреків, сиру, плову, борщу, солянки, майонезу, оселедця та інші смачні і прості домашні страви. А також рецепти в духовці, рецепти для мультиварки...
До кожного з них прикріплене фото (і відео) та детальний опис, який включає час приготування їжі, її призначення, необхідні при приготування інгредієнти, кількість порцій. Покрокові фото рецепти українською мовою з рейтингами за переглядами та оцінками.
Крім того на сайті ви можете подивитися відео трансляції кулінарних передач у прямому ефірі телеканалу "Їжа" і "Кухня ТВ" .
Даний сайт gotuemo-vdoma.net.ua створено для кулінарів та кулінарок, які полюбляють готувати смачні страви та частувати ними їх цінителів. Надсилайте нові рецепти та використовуйте наші! Коментуйте їх в соціальних мережах, діліться ними з друзями. Приємного смаку !