Конкурсні рецепти: Конкурс "Ягідні фантазії з D'arbo" На обід На святковий стіл На вечерю Несподівані гості Спеціальне харчування
Інгредієнти для "Салат з червонокачанної капустис яблуками і журавлинним соусом":
Соус (журавлинний "D` arbo ") - 3 ст. л.
Яблуко (зелене) - 1 шт
Сіль (за смаком)
Цукор (за смаком)
Сік лимонний (за смаком)
Масло виноградної кісточки - 2 ст. л.
Журавлина
Капуста червонокачанна - 1/2 вилок
Рецепт "Салат з червонокачанної капустис яблуками і журавлинним соусом" : Для салату знадобиться: капуста, яблуко, журавлинний соус, цукор, сіль, масло, лимон. Капусту тонко нашаткувати, злегка обім'яти. Яблуко нарізати на невеликі кубики і опустити на 2-3 хвилинки в подкисленную воду, щоб вони не потемніли. Капусту перекласти в миску, додати сіль, цукор, масло за смаком. Додати журавлинний соус, журавлину. Додати сік лимона за смаком і перемішати. Викласти на блюдо. Приємного апетиту!
Покрокові кулінарні рецепти з фотографіями українською мовою. Збірка найкращих рецептів з покроковими фотографіями як для повсякденного харчування, так і для святкового стола. Кулінарні рецепти домашніх страв з фото, рецепти тортів, салатів, супів, тесту, пирога, печива, кексів, котлет, крему, курей, піци, запіканки, хліба, млинців,
пиріжків, каш, вареників, чебуреків, сиру, плову, борщу, солянки, майонезу, оселедця та інші смачні і прості домашні страви. А також рецепти в духовці, рецепти для мультиварки...
До кожного з них прикріплене фото (і відео) та детальний опис, який включає час приготування їжі, її призначення, необхідні при приготування інгредієнти, кількість порцій. Покрокові фото рецепти українською мовою з рейтингами за переглядами та оцінками.
Крім того на сайті ви можете подивитися відео трансляції кулінарних передач у прямому ефірі телеканалу "Їжа" і "Кухня ТВ" .
Даний сайт gotuemo-vdoma.net.ua створено для кулінарів та кулінарок, які полюбляють готувати смачні страви та частувати ними їх цінителів. Надсилайте нові рецепти та використовуйте наші! Коментуйте їх в соціальних мережах, діліться ними з друзями. Приємного смаку !