Опис: Дуже смачні консерви. Але можна використовувати і просто як салат. Призначення: На обід: На закуску На вечерю: На закуску Несподівані гості: На закуску
Інгредієнти для "Баклажани з квасолею":
Баклажан - 2 кг
Перець болгарський - 2 кг
Морква - 1 кг
Квасоля (сира, 1 літрова банка) - 1 бан.
Сік томатний (можна замінити на помідори) - 3 л
Часник (головка) - 4 шт
Перець чилі (за бажанням) - 1 шт
Олія - ??0.5 л
Цукор - 0.5 стак. Сіль - 2 ст. л. Оцет (можна менше) - 0.5 стак.
Рецепт "Баклажани з квасолею": Відварити квасолю до готовності. Баклажани порізати кубиками і посолити (мін. на 20 - 30). Перець нарізати кубиками або соломкою. Моркву натерти на тeрку. У томат скласти всі інгредієнти (без квасолі!) І поставити на вогонь. Варити хвилин 30 - 45. Наприкінці варіння покласти квасолю і оцет. Розкласти по стерильним банкам і закатати. У мене всю зиму зберігається при кімнатній температурі, на кухні. Дуже зручно у вигляді термінової закуски. Смаки: пікантний
Покрокові кулінарні рецепти з фотографіями українською мовою. Збірка найкращих рецептів з покроковими фотографіями як для повсякденного харчування, так і для святкового стола. Кулінарні рецепти домашніх страв з фото, рецепти тортів, салатів, супів, тесту, пирога, печива, кексів, котлет, крему, курей, піци, запіканки, хліба, млинців,
пиріжків, каш, вареників, чебуреків, сиру, плову, борщу, солянки, майонезу, оселедця та інші смачні і прості домашні страви. А також рецепти в духовці, рецепти для мультиварки...
До кожного з них прикріплене фото (і відео) та детальний опис, який включає час приготування їжі, її призначення, необхідні при приготування інгредієнти, кількість порцій. Покрокові фото рецепти українською мовою з рейтингами за переглядами та оцінками.
Крім того на сайті ви можете подивитися відео трансляції кулінарних передач у прямому ефірі телеканалу "Їжа" і "Кухня ТВ" .
Даний сайт gotuemo-vdoma.net.ua створено для кулінарів та кулінарок, які полюбляють готувати смачні страви та частувати ними їх цінителів. Надсилайте нові рецепти та використовуйте наші! Коментуйте їх в соціальних мережах, діліться ними з друзями. Приємного смаку !