Вирішила поділиться своїм рецептом квашених баклажан. Дуже їх люблю. Сподіваюся, рецепт порахуєте оригінальним :) Категорія: Заготовки -> Замороження
Любителі баклажан, дуже страждають взимку, коли цього овоча немає. І ось! як запастися баклажанами на зиму! Приготувати в будь зимовий вечір смачне блюдо або прикрасить ваш святковий стіл. Категорія: Заготовки -> Замороження
Гуляючи лісом, натрапила на галявинку чудо-грибів. Білі, круглі, розміром від тенісного до баскетбольного м'яча. Згораючи від цікавості, привезла їх додому і з'ясувала, що це цілком їстівний дощовик! Категорія: Заготовки -> Замороження
Простий і доступний рецепт.Очень смачно і корисно! Категорія: Заготовки -> Замороження
Хочу поділитися дуже простим рецептом заготовки часникових стрілок про запас. Цю пасту можна буде додавати до м'яса, до риби, в різні соуси. Додавши в вершкове масло, ми отримаємо ароматне, красивого смарагдового кольору часникове масло. До того ж, це абсолютно живі вітаміни. Категорія: Заготовки -> Замороження
Мій тато навчив нас з мамою цього блюда. А він, у свою чергу, дізнався про нього під час відрядження до Нігерії (навчив його колега). Яке б кількість ми не зробили, все з'їдається за 1-2 дні. Так що в морозильнику вони не встигають затримуватися. Категорія: Заготовки -> Замороження
Солоне сало - не тільки смачний, але дуже корисний продукт. У ньому міститься велика кількість речовин, які самим позитивним чином діють на різні системи та органи людини. Наприклад, арахідонова кислота, яка в надлишку міститься у свинячому салі, є основою мембран клітин і необхідна для повноцінної роботи печінки, серця, головного мозку. Засолити сало в домашніх умовах дуже просто, це під силу навіть починаючій господині. Для цього необхідно зовсім небагато часу і сил, зате результат
На сайті дуже багато різних рецептів приготування фаршированого болгарського перцю, поділюся і я своїм. Цей рецепт з тих, що завжди виходить, смачно і гостям подати не соромно. Категорія: Гарячі страви -> Страви з овочів, грибів, бобових -> Фаршировані овочі
Люблю домашню пасту, пельмені, вареники і все іже з ними, але як згадаю процес приготування тіста ..... і навіть не сам процес , а скільки потім прибирання на кухні та миття посуду. Хочу поділитися з вами рецептом швидкого приготування тіста, яке підгледіла у кулінара Рома, вироби з якого можна заморозити, а потім швидко приготувати смачні і всіма улюблені страви. Принаймні заготовивши їх про запас, ви витратите тільки пару годин свого часу + тільки один раз будете мити і прибирати свою
Багато господинь заморожують перець на зиму свіжим . Я ж багато років заготовлюю перець, як навчила мене тітка з України. Він займає менше місця, ніж свіжомороженої, на ньому вже немає тонкої верхньої плівочки, та й виходить він такий ароматний! Цей перчик Ви з великим успіхом можете використовувати при приготуванні супів, борщів, піци, овочевих і м'ясних пирогів, других страв, салатів і т. д. Категорія: Заготовки -> Замороження
Чебуреки виходять більш м'якими і "листковим". Категорія: Заготовки -> Замороження
Заморожене молоко стало єдиним порятунком. Коротко про те, що трапилося: грудного молока не вистачало, а у малюка Алергія на білок коров'ячого молока, підбір сумішей виявився безуспішним, Вихід був один _ суміш на основі козячого молока, але її вартість дуже шокувала (Ненні). Побачивши статтю в інтернеті про можливість заморозки грудного молока прийшла ідея: "А чому б не купувати козяче молоко і заморожувати його? "(Особливо на зимовий період) У всьому цьому дуже допомогла морозильна
Це, звичайно ж, не рецепт. Просто хочу показати, як заморожую зелень на зиму я, так би мовити, поділитися досвідом ... Переглянувши всю інформацію на нашому сайті з цього питання, дійшла висновку, що, можливо, мої поради будуть не зайвими ... Мій спосіб заморозки я вважаю найоптимальнішим і правильним. Поясню, чому ... Категорія: Заготовки -> Замороження
Любов до заморожування у мене з раннього дитинства. Коли живеш на півночі, де півроку зима - це найкращий спосіб заготовити і зберегти продукти. Холодильник тоді був не в кожному будинку, але взимку - мороз, влітку - льодовик, копнешь землю на 1 - 1,5 метра і ось він лід, вічна мерзлота. Красота! Бережи що хочеш. Тому з початку зими, коли наступали холоди, а у прабабусі було трохи вільного часу від господарства (зроблені всі роботи на городі, не треба пасти тварин і вічно заготовлювати їм
Ця страва я роблю регулярно по вихідним - вже дуже зручно серед тижня дітям давати на сніданок з медом, згущеним молоком і зі сметаною. До того ж, всі без масла! Категорія: Заготовки -> Замороження